izpis_h1_title_alt

Preživetje probiotičnih bakterij med fermentacijo in skladiščenjem fermentiranega mleka : diplomsko delo, univerzitetni študij
Zajc, Aleksandra (Avtor), Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Bogovič Matijašić, Bojana (Komentor), Smole Možina, Sonja (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_zajc_aleksandra.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:probiotične bakterije, probiotični fermentirani mlečni izdelki, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium animalis subsp. lactis, rast probiotičnih bakterij med fermentacijo, preživetje probiotičnih bakterij med skladiščenjem, klasična kultivacijska tehnika, molekularne metode, PCR
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[A. Zajc]
Št. strani:XI, 73 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.146.1+637.146.3:579.24:577.2.08
COBISS.SI-ID:3461752 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:655
Število prenosov:210
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:probiotic bacteria, probiotic fermented dairy products, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium animalis subsp. lactis, growth of probiotic bacteria during fermentation, survival of probiotic bacteria during storage, classical cultivation technique, molecular method, PCR

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj