Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Preživetje probiotičnih bakterij med fermentacijo in skladiščenjem fermentiranega mleka : diplomsko delo, univerzitetni študij
Zajc, Aleksandra
(
Avtor
),
Rogelj, Irena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
Bogovič Matijašić, Bojana
(
Komentor
),
Smole Možina, Sonja
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(805,79 KB)
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
probiotične bakterije
,
probiotični fermentirani mlečni izdelki
,
Lactobacillus acidophilus
,
Lactobacillus casei
,
Bifidobacterium animalis subsp. lactis
,
rast probiotičnih bakterij med fermentacijo
,
preživetje probiotičnih bakterij med skladiščenjem
,
klasična kultivacijska tehnika
,
molekularne metode
,
PCR
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo (m5)
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2008
Založnik:
[A. Zajc]
Št. strani:
XI, 73 f.
Kraj:
Ljubljana
UDK:
637.146.1+637.146.3:579.24:577.2.08
COBISS.SI-ID:
3461752
Število ogledov:
1084
Število prenosov:
370
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Objavi na:
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Survival of probiotic bacteria during fermentation and storage of fermented milk : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
probiotic bacteria
,
probiotic fermented dairy products
,
Lactobacillus acidophilus
,
Lactobacillus casei
,
Bifidobacterium animalis subsp. lactis
,
growth of probiotic bacteria during fermentation
,
survival of probiotic bacteria during storage
,
classical cultivation technique
,
molecular method
,
PCR
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj