Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Preživetje probiotičnih bakterij med fermentacijo in skladiščenjem fermentiranega mleka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Zajc, Aleksandra
(
Avtor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Bogovič Matijašić, Bojana
(
Komentor
),
ID
Smole Možina, Sonja
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(805,79 KB)
MD5: 64E1FACBDFC3D1A06F161AA31F0FDFAB
PID:
20.500.12556/dkum/798fad1c-7303-4844-8c73-cde48bbdd4f0
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
probiotične bakterije
,
probiotični fermentirani mlečni izdelki
,
Lactobacillus acidophilus
,
Lactobacillus casei
,
Bifidobacterium animalis subsp. lactis
,
rast probiotičnih bakterij med fermentacijo
,
preživetje probiotičnih bakterij med skladiščenjem
,
klasična kultivacijska tehnika
,
molekularne metode
,
PCR
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo (m5)
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2008
Založnik:
[A. Zajc]
Št. strani:
XI, 73 f.
Kraj:
Ljubljana
PID:
20.500.12556/RUL-1252
UDK:
637.146.1+637.146.3:579.24:577.2.08
COBISS.SI-ID:
3461752
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1385
Število prenosov:
409
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Objavi na:
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Survival of probiotic bacteria during fermentation and storage of fermented milk : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
probiotic bacteria
,
probiotic fermented dairy products
,
Lactobacillus acidophilus
,
Lactobacillus casei
,
Bifidobacterium animalis subsp. lactis
,
growth of probiotic bacteria during fermentation
,
survival of probiotic bacteria during storage
,
classical cultivation technique
,
molecular method
,
PCR
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj