izpis_h1_title_alt

Protimikrobno delovanje ekstraktov rožmarina na bakterije rodu Bacillus in Staphylococcus : diplomsko delo, univerzitetni študij
Piskernik, Saša (Avtor), Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Abram, Veronika (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_piskernik_sasa.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:patogeni mikroorganizmi, Bacillus spp., Staphylococcus spp., protimikrobne učinkovine rastlinskih ekstraktov, rožmarin, Rosmarinus officinalis L., grozdne pečke, citrusi, oljčni listi, hmelj, protimikrobno delovanje, minimalna inhibitorna koncentracija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[S. Piskernik]
Št. strani:X, 65 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:579.24+579.26:547.9
COBISS.SI-ID:3461496 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:802
Število prenosov:146
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:pathogens, Bacillus spp., Staphylococcus spp., plant antimicrobials, rosemary, Rosmarinus officinalis L., grape seeds, citrus, olive leaves, hops, antimicrobial activity, minimal inhibitory concentration

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj