izpis_h1_title_alt

Protimikrobno delovanje ekstraktov rožmarina na bakterije rodu Bacillus in Staphylococcus : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Piskernik, Saša (Avtor), ID Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Abram, Veronika (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (915,07 KB)
MD5: 692C45FFCCB84A31F30EC2236C2E35A7
PID: 20.500.12556/rul/02b839ae-4b5b-46a7-8bff-adca60c79fa9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:patogeni mikroorganizmi, Bacillus spp., Staphylococcus spp., protimikrobne učinkovine rastlinskih ekstraktov, rožmarin, Rosmarinus officinalis L., grozdne pečke, citrusi, oljčni listi, hmelj, protimikrobno delovanje, minimalna inhibitorna koncentracija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Piskernik]
Leto izida:2008
Št. strani:X, 65 f.
PID:20.500.12556/RUL-1251 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.24+579.26:547.9
COBISS.SI-ID:3461496 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2182
Število prenosov:365
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antimicrobial activity of rosemary extracts against Bacillus spp. and Staphylococcus spp. : graduation thesis, university studies
Ključne besede:pathogens, Bacillus spp., Staphylococcus spp., plant antimicrobials, rosemary, Rosmarinus officinalis L., grape seeds, citrus, olive leaves, hops, antimicrobial activity, minimal inhibitory concentration

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj