izpis_h1_title_alt

Obstojnost vakuumsko pakirnega kuhanega sira : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
Runtič, Urša (Avtor), Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Perko, Bogdan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (870,48 KB)
MD5: 940DDB57AF392F9BB546037AED40E4B2
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, siri, kuhani siri, obstojnost, pakiranje, vakuumsko pakiranje, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Založnik:[U. Runtič]
Št. strani:IX, 32 f.
UDK:637.3(043.2)=163.6
COBISS.SI-ID:3219336 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:117
Število prenosov:37
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Stability of vacuum-packed cooked cheese : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj