izpis_h1_title_alt

Izvajanje tehnološkega postopka izdelave Tolminca, sira z geografskim poreklom : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Podoreh, Teja (Avtor), ID Perko, Bogdan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Čanžek Majhenič, Andreja (Komentor), ID Rogelj, Irena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,38 MB)
MD5: 36928BD79E256799A29610E81B5165FB

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, siri, Tolminc, tehnologija, geografsko poreklo, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Podoreh]
Leto izida:2009
Št. strani:XI, 50 f., [10] f. prilog
PID:20.500.12556/RUL-123947 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:2477704 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:642
Število prenosov:56
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Execution of technological process in making Tolminc, cheese with geographical designation of origin : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj