izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih vrst vlaknine na prebavljivost hranljivih snovi krme pri laboratorijskih podganah : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Lozej, Jasmina (Avtor), ID Pirman, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Orešnik, Andrej (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (812,39 KB)
MD5: C5823BB97E604DC5AC837A655E0FF38A

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živinoreja, krma, vlaknina, prebavljivost, prehrana živali, hranljive snovi, podgane, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Lozej]
Leto izida:2006
Št. strani:IX, 65 f.
PID:20.500.12556/RUL-123871 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:1973640 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:504
Število prenosov:58
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effect of different sources of fibre on the digestibility of nutrients in laboratory rats : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj