Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv različnih vrst vlaknine na prebavljivost hranljivih snovi krme pri laboratorijskih podganah : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Lozej, Jasmina
(
Avtor
),
ID
Pirman, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Orešnik, Andrej
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(812,39 KB)
MD5: C5823BB97E604DC5AC837A655E0FF38A
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živinoreja
,
krma
,
vlaknina
,
prebavljivost
,
prehrana živali
,
hranljive snovi
,
podgane
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Lozej]
Leto izida:
2006
Št. strani:
IX, 65 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123871
UDK:
636.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:
1973640
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
811
Število prenosov:
70
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The effect of different sources of fibre on the digestibility of nutrients in laboratory rats : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj