izpis_h1_title_alt

Peptidni inhibitorji angiotenzinske konvertaze v fermentiranem mleku : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Cankar, Rok (Avtor), ID Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Cigić, Blaž (Komentor), ID Abram, Veronika (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (579,08 KB)
MD5: 09742F589CBA735D9B2565E455577568
PID: 20.500.12556/rul/54c97fe6-523e-4c67-8a1c-8228d3c03198

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleko, mlečni izdelki, bioaktivni peptidi, določanje bioaktivnih peptidov, fiziologija prebave, encimi, inhibicija angiotenzinske konvertaze
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[R. Cankar]
Leto izida:2007
Št. strani:X, 54 f.
PID:20.500.12556/RUL-1238 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.146:547.96:577.15
COBISS.SI-ID:3383416 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2370
Število prenosov:400
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Peptide inhibitors of angiotensin-converting enzyme in fermented milk : graduation thesis, university studies
Ključne besede:milk, milk products, bioactive peptides, determination of bioactive peptides, digestion, enzymes, inhibition of angiotensin-converting enzyme

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj