Podrobno

Odnos strokovnjakov, pridelovalcev in porabnikov hrane do gensko spremenjene hrane : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Cotič, Nastja (Avtor), ID Černič Istenič, Majda (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Horvat, Simon (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (420,86 KB)
MD5: 4F22DE9451AB8292DCE440096AABAC28

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, prehrana ljudi, gensko spremenjena hrana, mnenje, strokovnjaki, pridelovalci, potrošniki, ankete, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[N. Cotič]
Leto izida:2009
Št. strani:VIII, 50 f., [6] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-123705 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641:613.2(043.2)
COBISS.SI-ID:2554248 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1187
Število prenosov:104
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
COTIČ, Nastja, 2009, Odnos strokovnjakov, pridelovalcev in porabnikov hrane do gensko spremenjene hrane : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : N. Cotič. [Dostopano 26 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=123705
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Attitudes of experts, producers and consumers towards genetically modified food : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Priraščanje smreke v odvisnosti od rastnih razmer na Jelovici in Pokljuki
  2. Priraščanje smreke v odvisnosti od rastnih razmer v Leskovi dolini
  3. Navadna smreka - Picea abies (L.) Karsten
  4. Quality and price gain of European oak logs determined by visual and stress wave analysis
  5. Obdelava smrekovega lesa s plazmo spremeni njegove dielektrične lastnosti
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:Ni podobnih del

Nazaj