Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Odnos strokovnjakov, pridelovalcev in porabnikov hrane do gensko spremenjene hrane : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Cotič, Nastja
(
Avtor
),
ID
Černič Istenič, Majda
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Horvat, Simon
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(420,86 KB)
MD5: 4F22DE9451AB8292DCE440096AABAC28
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živila
,
prehrana ljudi
,
gensko spremenjena hrana
,
mnenje
,
strokovnjaki
,
pridelovalci
,
potrošniki
,
ankete
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[N. Cotič]
Leto izida:
2009
Št. strani:
VIII, 50 f., [6] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-123705
UDK:
641:613.2(043.2)
COBISS.SI-ID:
2554248
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1028
Število prenosov:
78
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Attitudes of experts, producers and consumers towards genetically modified food : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj