izpis_h1_title_alt

Vsebnost soli v poltrdih sirih : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Sulič, Ina (Avtor), ID Perko, Bogdan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Rogelj, Irena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (745,03 KB)
MD5: 0B471F255F675E5D396E049B185FBD2C

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, poltrdi siri, sol, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[I. Sulič]
Leto izida:2009
Št. strani:IX, 44 f.
PID:20.500.12556/RUL-123660 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:2568328 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1096
Število prenosov:62
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The content of salt in the semi-hard Slovenian cheeses : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj