Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnost soli v poltrdih sirih : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID
Sulič, Ina
(
Avtor
),
ID
Perko, Bogdan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Rogelj, Irena
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(745,03 KB)
MD5: 0B471F255F675E5D396E049B185FBD2C
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mlečni izdelki
,
poltrdi siri
,
sol
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[I. Sulič]
Leto izida:
2009
Št. strani:
IX, 44 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123660
UDK:
637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:
2568328
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1602
Število prenosov:
82
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The content of salt in the semi-hard Slovenian cheeses : graduation thesis, higher professional studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj