Podrobno

Vsebnost holesterola v jajcih slovenskih lokalnih pasem kokoši : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Tavčar, Tina (Avtor), ID Holcman, Antonija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Salobir, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (435,11 KB)
MD5: FE6765AEC4D4BD0AE27E0E2B4F4E97D0

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:perutnina, kokoši, jajca, nesnice, lokalne pasme, tradicionalne pasme, avtohtone pasme, holesterol, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Tavčar]
Leto izida:2009
Št. strani:VIII, 45 f., 5 f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-123630 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5:637.4(043.2)
COBISS.SI-ID:2557832 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1602
Število prenosov:107
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
TAVČAR, Tina, 2009, Vsebnost holesterola v jajcih slovenskih lokalnih pasem kokoši : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Tavčar. [Dostopano 28 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=123630
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Cholesterol content in the eggs of Slovenian local breeds of hens : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo kokoši na oplojenost jajc in valilnost
  2. Vpliv starosti oz. mase na klavno kakovost jagnjet
  3. Vpliv dodanega koencima Q10[spodaj] in lipojske kisline v krmo kokoši na fizikalne lastnosti jajc
  4. Življenjska mlečnost, vzroki in starost krav ob izločitvi na farmah podjetja GO-KO d.o.o. Kočevje
  5. Vpliv različnih sistemov uhlevitve kokoši nesnic na njihovo počutje, prirejo in kakovost jajc
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vpliv sezone na rastne, pitovne in klavne lastnosti prašičev
  2. PRIMERJAVA RASTNIH IN KLAVNIH LASTNOSTI BIKOV LISASTE PASME PO PROIZVODNEM TIPU
  3. VPLIV DODATKA »SELACID® GREEN GROWTH« NA PITOVNE LASTNOSTI BROJLERSKIH PIŠČANCEV
  4. Razlike med ekološko in konvencionalno rejo prašičev glede na proučevane rastne, pitovne, klavne lastnosti in kakovost mesa
  5. RASTNE IN KLAVNE LASTNOSTI UVOŽENIH BIKOV LISASTE PASME V SLOVENIJI

Nazaj