izpis_h1_title_alt

Stabilnost pakiranih ohlajenih delikatesnih solat različne sestave : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Uršič, Suzana (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (547,33 KB)
MD5: 1654C43E2717DC19C0031DDBD4E39B4A
PID: 20.500.12556/rul/71b7839f-8653-4d6a-b016-eb0147843d52

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:delikatesne solate, pakiranje, modificirana atmosfera, senzorične lastnosti, kemijska sestava, energijska vrednost, obstojnost, mikrobiološka kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Uršič]
Leto izida:2007
Št. strani:IX, 67 f.
PID:20.500.12556/RUL-1236 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.83:621.798:579.24:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:3380856 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1647
Število prenosov:311
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Stability of packaged refrigerated different delicatessen salads : : graduation thesis, university studies
Ključne besede:delicatessen salads, French vegetable salad, light salad, American salad, packaging, modified atmosphere packaging, sensory properties, chemical composition, calorific values, stability, microbiological quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj