izpis_h1_title_alt

Stabilnost pakiranih ohlajenih delikatesnih solat različne sestave : diplomsko delo, univerzitetni študij
Uršič, Suzana (Avtor), Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_ursic_suzana.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:delikatesne solate, pakiranje, modificirana atmosfera, senzorične lastnosti, kemijska sestava, energijska vrednost, obstojnost, mikrobiološka kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[S. Uršič]
Št. strani:IX, 67 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:641.83:621.798:579.24:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:3380856 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:650
Število prenosov:170
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:delicatessen salads, French vegetable salad, light salad, American salad, packaging, modified atmosphere packaging, sensory properties, chemical composition, calorific values, stability, microbiological quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj