izpis_h1_title_alt

Preskus učinkovitosti nove starterske kulture za tradicionalni sir tolminc : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Žgur, Uroš (Avtor), ID Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Trmčić, Aljoša (Komentor), ID Perko, Bogdan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (544,94 KB)
MD5: C8E57F36B9D6DE6F7D5516E57706A517

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, siri, tradicionalni slovenski siri, tehnologija, starterske kulture, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Žgur]
Leto izida:2012
Št. strani:XI, 45 f.
PID:20.500.12556/RUL-123577 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.3(043.2)=163.6
COBISS.SI-ID:3075720 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:668
Število prenosov:61
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Efficiency testing of new tailor-made starter culture used for production of traditional cheese tolminc : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj