izpis_h1_title_alt

Preskus učinkovitosti nove starterske kulture za tradicionalni sir tolminc : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
Žgur, Uroš (Avtor), Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Trmčić, Aljoša (Komentor), Perko, Bogdan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (544,94 KB)
MD5: C8E57F36B9D6DE6F7D5516E57706A517
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, siri, tradicionalni slovenski siri, tehnologija, starterske kulture, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[U. Žgur]
Št. strani:XI, 45 f.
UDK:637.3(043.2)=163.6
COBISS.SI-ID:3075720 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:105
Število prenosov:31
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Efficiency testing of new tailor-made starter culture used for production of traditional cheese tolminc : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj