izpis_h1_title_alt

Vpliv oljčnih listov in pulpe na antioksidativni status kokoši in oksidativno stabilnost jajc : magistrsko delo, magistrski študij - 2. stopnja
ID Lupšina, Karmen (Avtor), ID Rezar, Vida (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Salobir, Janez (Komentor), ID Terčič, Dušan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,11 MB)
MD5: 7AC30AF16FE83B7A174D78186514140D

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:perutnina, kokoši, nesnice, antioksidativni status, prehrana živali, oljčni listi, oljčna pulpa, jajca, oksidativna stabilnost, magistrske naloge
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Lupšina]
Leto izida:2013
Št. strani:VIII, 47 f.
PID:20.500.12556/RUL-123535 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:3296136 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:692
Število prenosov:72
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of olive leaves and pulp on antioxidative status of laying hens and oxidative stability of eggs : M. Sc. Thesis, Master Study Programmes

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj