Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv oljčnih listov in pulpe na antioksidativni status kokoši in oksidativno stabilnost jajc : magistrsko delo, magistrski študij - 2. stopnja
ID
Lupšina, Karmen
(
Avtor
),
ID
Rezar, Vida
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Salobir, Janez
(
Komentor
),
ID
Terčič, Dušan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,11 MB)
MD5: 7AC30AF16FE83B7A174D78186514140D
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
perutnina
,
kokoši
,
nesnice
,
antioksidativni status
,
prehrana živali
,
oljčni listi
,
oljčna pulpa
,
jajca
,
oksidativna stabilnost
,
magistrske naloge
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Lupšina]
Leto izida:
2013
Št. strani:
VIII, 47 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123535
UDK:
636.5.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:
3296136
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
956
Število prenosov:
100
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of olive leaves and pulp on antioxidative status of laying hens and oxidative stability of eggs : M. Sc. Thesis, Master Study Programmes
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj