izpis_h1_title_alt

Vpliv ekstraktov oljčnih listov in ognjiča na izkoristljivost hranil in energije pri piščancih : magistrsko delo, magistrski študij - 2. stopnja
ID Leskovec, Jakob (Avtor), ID Salobir, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Rezar, Vida (Komentor), ID Terčič, Dušan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (644,14 KB)
MD5: AF2F76E805D7ECEE2DEB6E7B26131945
.pdfPDF - Priloga, prenos (7,11 KB)
MD5: B3DC0635EE2028887EA6C5CD120CFE4A
Opis: Popravki

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, oljčni listi, ognjič, hranila, energija, izkoristljivost, magistrske naloge
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Leskovec]
Leto izida:2015
Št. strani:IX, 57 f.
PID:20.500.12556/RUL-123532 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:3614088 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:923
Število prenosov:160
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effect of olive leaves and marigold extracts on utilization of nutrients and energy in broilers : M. Sc. Thesis, Master Study Programmes

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj