izpis_h1_title_alt

Ugotavljanje antioksidativne kapacitete storžkov hmelja pri pitovnih piščancih : magistrsko delo, magistrski študij - 2. stopnja
ID Kokalj, Irena (Avtor), ID Rezar, Vida (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Salobir, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (714,74 KB)
MD5: 03061972D013B5DA93C37D760C003C85

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, meso, hmelj, hmeljevi storžki, antioksidantivna kapaciteta, oksidativna stabilnost, magistrske naloge
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[I. Kokalj]
Leto izida:2015
Št. strani:IX, 64 f.
PID:20.500.12556/RUL-123526 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:3638408 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1260
Število prenosov:81
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Determination of antioxidative capacity of hop cones in broilers : M. Sc. Thesis, Master Study Programmes

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj