izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka hmelja na maščobnokislinsko sestavo mleka : magistrsko delo, magistrski študij - 2. stopnja
ID Kepic, Jana Ivana (Avtor), ID Lavrenčič, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Čanžek Majhenič, Andreja (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,24 MB)
MD5: D5A9A0953510BC05BFC49EF9E735FF15

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:govedo, krave, molznice, prehrana živali, krmni dodatki, hmelj, mleko, sestava, maščobne kisline, magistrske naloge
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. I. Kepic]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 62 f.
PID:20.500.12556/RUL-123524 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.2.084/.087:637.1(043.2)
COBISS.SI-ID:3845768 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1803
Število prenosov:101
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of added hops on milk fatty acid composition : M. Sc. Thesis, Master Study Programmes

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj