Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodatka hmelja na maščobnokislinsko sestavo mleka : magistrsko delo, magistrski študij - 2. stopnja
ID
Kepic, Jana Ivana
(
Avtor
),
ID
Lavrenčič, Andrej
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Levart, Alenka
(
Komentor
),
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,24 MB)
MD5: D5A9A0953510BC05BFC49EF9E735FF15
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
govedo
,
krave
,
molznice
,
prehrana živali
,
krmni dodatki
,
hmelj
,
mleko
,
sestava
,
maščobne kisline
,
magistrske naloge
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. I. Kepic]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XI, 62 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123524
UDK:
636.2.084/.087:637.1(043.2)
COBISS.SI-ID:
3845768
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1803
Število prenosov:
101
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of added hops on milk fatty acid composition : M. Sc. Thesis, Master Study Programmes
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj