izpis_h1_title_alt

Neznačilen starikav ton belih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
Zapušek, Martina (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Komentor), Golob, Terezija (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_zapusek_martina.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, belo vino, staranje vina, neznačilna starikava nota, NST, 2-aminoacetofenon, 2-AAP, staranje in zorenje, kemijska sestava, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[M. Zapušek]
Št. strani:X, 60 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.221:663.258:543.06:543.9
COBISS.SI-ID:3380088 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:569
Število prenosov:210
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, white wines, ageing wine, atypical ageing off-flavour, ATA, 2-aminoacetophenone, 2-AAP, winemaking practice, ageing and maturation, chemical composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj