izpis_h1_title_alt

Neznačilen starikav ton belih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Zapušek, Martina (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Komentor), ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (631,94 KB)
MD5: 137D98F1B67B9423E75669B32E848AE3
PID: 20.500.12556/rul/0f906a2d-3de6-495d-be55-995ba2c9f702

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, belo vino, staranje vina, neznačilna starikava nota, NST, 2-aminoacetofenon, 2-AAP, staranje in zorenje, kemijska sestava, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Zapušek]
Leto izida:2007
Št. strani:X, 60 f.
PID:20.500.12556/RUL-1234 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:663.258:543.06:543.9
COBISS.SI-ID:3380088 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1567
Število prenosov:368
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Atypical ageing off-flavour of white wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, white wines, ageing wine, atypical ageing off-flavour, ATA, 2-aminoacetophenone, 2-AAP, winemaking practice, ageing and maturation, chemical composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj