izpis_h1_title_alt

Zorenje vina na drožeh : diplomsko delo, univerzitetni študij
Jakončič, Mitja (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_jakoncic_mitja.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, chardonnay, alkoholna fermentacija, mošt, mlado vino, kemijska sestava, vinske droži, zorenje vina na drožeh, sur lie, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, oksidativna stabilnost vina, senzorična kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[M. Jakončič]
Št. strani:XI, 78 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.221:663.252.4/.6:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:3379832 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:687
Število prenosov:175
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, Chardonnay, alcoholic fermentation, musts, young wines, chemical composition, wine lees, ageing wine on lees, sur lie, malolactic fermentation, wine stability, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj