Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
The risk of omitting warmth or competence information for brands on social media : master's thesis
ID
Maklin, Neža
(
Avtor
),
ID
Žabkar, Vesna
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/maklin3984-B.pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
marketing
,
consumer behaviour
,
consumer psychology
,
brands
,
characteristics
,
research
,
analysis
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[N. Maklin]
Leto izida:
2020
Št. strani:
II, 48, 42 str.
PID:
20.500.12556/RUL-122670
UDK:
339.138
COBISS.SI-ID:
39324163
Datum objave v RUL:
15.12.2020
Število ogledov:
842
Število prenosov:
72
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Tveganje izpuščanja informacij o toplini ali kompetencah za blagovne znamke na družbenih omrežjih
Ključne besede:
trženje
,
vedenje potrošnikov
,
psihologija potrošnika
,
blagovne znamke
,
karakteristike
,
raziskave
,
analiza
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj