izpis_h1_title_alt

Microbiology and biotechnology of food : instructions and workbook for II. part of laboratory exercises
ID Jeršek, Barbara (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (606,75 KB)
MD5: A5B00E0292ECCFF7798F69AEBA62CAA9

Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2017
PID:20.500.12556/RUL-122530 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67(075.8)(076.5)(0.034.2)
ISBN:978-961-6908-11-5
URN:URN:NBN:SI:doc-JHHE9M0R
COBISS.SI-ID:290219008 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:14.12.2020
Število ogledov:913
Število prenosov:83
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Izvleček:
Navodila in delovni zvezek za II. del laboratorijskih vaj so namenjena študentom pri delu v laboratoriju.

Ključne besede:živilska mikrobiologija

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj