Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Microbiology and biotechnology of food : instructions and workbook for II. part of laboratory exercises
ID
Jeršek, Barbara
(
Avtor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(606,75 KB)
MD5: A5B00E0292ECCFF7798F69AEBA62CAA9
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:
2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:
2017
PID:
20.500.12556/RUL-122530
UDK:
579.67(075.8)(076.5)(0.034.2)
ISBN:
978-961-6908-11-5
URN:
URN:NBN:SI:doc-JHHE9M0R
COBISS.SI-ID:
290219008
Datum objave v RUL:
14.12.2020
Število ogledov:
913
Število prenosov:
83
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Izvleček:
Navodila in delovni zvezek za II. del laboratorijskih vaj so namenjena študentom pri delu v laboratoriju.
Ključne besede:
živilska mikrobiologija
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj