izpis_h1_title_alt

Protimikrobno delovanje ekstraktov rožmarina na različne vrste bakterij rodu Listeria : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Rožman, Tanja (Avtor), ID Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Abram, Veronika (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (676,21 KB)
MD5: D33E20D1E8B02D5E68BD117FDD538077
PID: 20.500.12556/rul/2245b573-3f5e-4a3a-929f-40e310b22743

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:patogeni mikroorganizmi, Listeria, Listeria monocytogenes, rožmarin, Rosmarinus officinalis L., ekstrakt rožmarina, protimikrobno delovanje, karnozolna kislina, minimalna inhibitorna koncentracija, minimalna baktericidna koncentracija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Rožman]
Leto izida:2007
Št. strani:XII, 70 f.
PID:20.500.12556/RUL-1223 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.24:582.929.4
COBISS.SI-ID:3326072 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2412
Število prenosov:429
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antimicrobial activity of rosemary extracts (Rosmarinus officinalis L.) against different species of Listeria : graduation thesis, university studies
Ključne besede:pathogens, Listeria, Listeria monocytogenes, rosemary, Rosmarinus officinalis L., rosemary extracts, antimicrobial activity, carnosic acid, minimal inhibitory concentration, minimal bactericidal concentration

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj