izpis_h1_title_alt

Protimikrobno delovanje ekstraktov rožmarina na različne vrste bakterij rodu Listeria : diplomsko delo, univerzitetni študij
Rožman, Tanja (Avtor), Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Abram, Veronika (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_rozman_tanja.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:patogeni mikroorganizmi, Listeria, Listeria monocytogenes, rožmarin, Rosmarinus officinalis L., ekstrakt rožmarina, protimikrobno delovanje, karnozolna kislina, minimalna inhibitorna koncentracija, minimalna baktericidna koncentracija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[T. Rožman]
Št. strani:XII, 70 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:579.24:582.929.4
COBISS.SI-ID:3326072 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:813
Število prenosov:210
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:pathogens, Listeria, Listeria monocytogenes, rosemary, Rosmarinus officinalis L., rosemary extracts, antimicrobial activity, carnosic acid, minimal inhibitory concentration, minimal bactericidal concentration

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj