izpis_h1_title_alt

Vpliv obdelave površine nerjavnega jekla in dodatka manoproteinov na izločanje vinskega kamna : diplomsko delo, univerzitetni študij
Klanjčar, Janja (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_klanjcar_janja.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, KHT, stabilizacija vina, kristalizacija tartratov, indukcijski čas
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[J. Klanjčar]
Št. strani:X, 55 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.256.1
COBISS.SI-ID:3274616 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:524
Število prenosov:162
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, tartrates, tartrate crystals, potassium hydrogen tartrate, KHT, wine stabilization, tartrate crystallization, induction period, basis wine

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj