izpis_h1_title_alt

Vpliv obdelave površine nerjavnega jekla in dodatka manoproteinov na izločanje vinskega kamna : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Klanjčar, Janja (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (792,92 KB)
MD5: 428EBA5C6181D2420F2A56C8DEA3F2B3
PID: 20.500.12556/rul/7b79fab0-93a2-4d14-8443-61a0b9a055a0

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, KHT, stabilizacija vina, kristalizacija tartratov, indukcijski čas
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Klanjčar]
Leto izida:2007
Št. strani:X, 55 f.
PID:20.500.12556/RUL-1215 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.256.1
COBISS.SI-ID:3274616 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1693
Število prenosov:317
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of stainless steel surface treatment and mannoproteins addition on the potassium hydrogen tartrate precipitation : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, tartrates, tartrate crystals, potassium hydrogen tartrate, KHT, wine stabilization, tartrate crystallization, induction period, basis wine

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj