Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv obdelave površine nerjavnega jekla in dodatka manoproteinov na izločanje vinskega kamna : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Klanjčar, Janja
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(792,92 KB)
MD5: 428EBA5C6181D2420F2A56C8DEA3F2B3
PID:
20.500.12556/rul/7b79fab0-93a2-4d14-8443-61a0b9a055a0
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
vinski kamen
,
kalijev hidrogentartrat
,
KHT
,
stabilizacija vina
,
kristalizacija tartratov
,
indukcijski čas
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Klanjčar]
Leto izida:
2007
Št. strani:
X, 55 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1215
UDK:
663.256.1
COBISS.SI-ID:
3274616
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1693
Število prenosov:
317
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of stainless steel surface treatment and mannoproteins addition on the potassium hydrogen tartrate precipitation : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
tartrates
,
tartrate crystals
,
potassium hydrogen tartrate
,
KHT
,
wine stabilization
,
tartrate crystallization
,
induction period
,
basis wine
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj