izpis_h1_title_alt

Vpliv kislega testa na kakovost toasta : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kušar, Nataša (Avtor), Plestenjak, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_kusar_natasa.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekovski izdelki, kislo testo, toast, mlečnokislinske bakterije, kislinska stopnja, vrednost pH, senzorične lastnosti, plesni, trajnost svežine sredice toasta
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:XI, 73 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:664.66.002:543.9:539.53:579.67
COBISS.SI-ID:3202936 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:777
Število prenosov:184
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:bakery products, sourdough, toast bread, lactic acid bacteria, acidity level, pH value, sensory properties, moulds, shelf life, freshness

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj