Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | mesni izdelki, kraški zašink, soljenje, razsoljevanje, morska sol, nitriti, nitrati, vsebnost vode, vrednost aw, vrednost pH, senzorične lastnosti, barva, tekstura |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
---|
Leto izida: | 2006 |
---|
Št. strani: | X, 49 f. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-1199 |
---|
UDK: | 637.52+664.92:541.48:539.5:543.9 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3190648 |
---|
Datum objave v RUL: | 11.07.2014 |
---|
Število ogledov: | 3023 |
---|
Število prenosov: | 406 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|