izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih metod soljenja in razsoljevanja na kakovost kraškega zašinka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Višnjevec, Irena (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (564,96 KB)
MD5: B33D25632FD173BCBD42FE70079CC40A
PID: 20.500.12556/rul/2f3b9609-02b6-460f-bd20-be9d6846cce4

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, kraški zašink, soljenje, razsoljevanje, morska sol, nitriti, nitrati, vsebnost vode, vrednost aw, vrednost pH, senzorične lastnosti, barva, tekstura
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:X, 49 f.
PID:20.500.12556/RUL-1199 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.52+664.92:541.48:539.5:543.9
COBISS.SI-ID:3190648 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3023
Število prenosov:406
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of different methods of salting and curing on the quality of kraški zašink : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat products, kraški zašink, salting, curing, sea salt, nitrites, nitrates, content of water, aw value, pH value, sensory properties, colour, texture

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj