izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih metod soljenja in razsoljevanja na kakovost kraškega zašinka : diplomsko delo, univerzitetni študij
Višnjevec, Irena (Avtor), Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_visnjevec_irena.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, kraški zašink, soljenje, razsoljevanje, morska sol, nitriti, nitrati, vsebnost vode, vrednost aw, vrednost pH, senzorične lastnosti, barva, tekstura
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:X, 49 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.52+664.92:541.48:539.5:543.9
COBISS.SI-ID:3190648 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:758
Število prenosov:194
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:meat products, kraški zašink, salting, curing, sea salt, nitrites, nitrates, content of water, aw value, pH value, sensory properties, colour, texture

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj