Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Preživetje različnih sevov bakterij rodu Salmonella pri pasterizaciji : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Strelec, Mateja
(
Avtor
),
ID
Jeršek, Barbara
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(764,98 KB)
MD5: E6D2CBA1F036FC211137F86BA267D690
PID:
20.500.12556/rul/54c02c68-ca2e-472b-b762-077066393db8
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mikroorganizmi
,
Salmonella
,
jajčni melanž
,
pasterizacija
,
temperatura pasterizacije
,
čas pasterizacije
,
inhibicija rasti
,
decimalni redukcijski čas
,
vrednost D
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
IX, 58 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1198
UDK:
579.24+579.26:579.67
COBISS.SI-ID:
3190392
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2933
Število prenosov:
484
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Survival of Salmonella strains through pasteurization treatment : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
microorganisms
,
Salmonella
,
liquid whole egg
,
pasteurization
,
pasteurization temperature
,
pasteurization time
,
grouth inhibition
,
decimal reduction time
,
D value
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj