Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Karakterizacija akacijevega, cvetličnega in kostanjevega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Novak, Jasmina
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(483,49 KB)
MD5: D2811E250E491C4EE53D5116BF1A36F6
PID:
20.500.12556/rul/6e823abd-5b34-42e5-a16f-69fb92a7fa54
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
med
,
slovenski med
,
akacijev med
,
cvetlični med
,
kostanjev med
,
vsebnost vode
,
vsebnost saharoze
,
vsebnost skupnih kislin
,
vsebnost prostih kislin
,
vsebnost laktonov
,
vrednost pH
,
diastazno število
,
specifična elektrolitska prevodnost
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XI, 58 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1197
UDK:
638.16:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:
3189880
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2201
Število prenosov:
444
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Characterization of acacia, floral nad chestnut honey : : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
honeys
,
Slovenian honey
,
acacia honeys
,
floral honeys
,
chestnut honeys
,
content of water
,
content of sucrose
,
content of total acids
,
content of free acids
,
content of lactones
,
pH value
,
diastase number
,
electrical conductivity
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj