izpis_h1_title_alt

Karakterizacija akacijevega, cvetličnega in kostanjevega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Novak, Jasmina (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (483,49 KB)
MD5: D2811E250E491C4EE53D5116BF1A36F6
PID: 20.500.12556/rul/6e823abd-5b34-42e5-a16f-69fb92a7fa54

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, slovenski med, akacijev med, cvetlični med, kostanjev med, vsebnost vode, vsebnost saharoze, vsebnost skupnih kislin, vsebnost prostih kislin, vsebnost laktonov, vrednost pH, diastazno število, specifična elektrolitska prevodnost, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:XI, 58 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1197 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.16:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:3189880 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1387
Število prenosov:397
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Characterization of acacia, floral nad chestnut honey : : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, Slovenian honey, acacia honeys, floral honeys, chestnut honeys, content of water, content of sucrose, content of total acids, content of free acids, content of lactones, pH value, diastase number, electrical conductivity, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj