izpis_h1_title_alt

Karakterizacija akacijevega, cvetličnega in kostanjevega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
Novak, Jasmina (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (483,49 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, slovenski med, akacijev med, cvetlični med, kostanjev med, vsebnost vode, vsebnost saharoze, vsebnost skupnih kislin, vsebnost prostih kislin, vsebnost laktonov, vrednost pH, diastazno število, specifična elektrolitska prevodnost, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:XI, 58 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:638.16:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:3189880 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:923
Število prenosov:326
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Characterization of acacia, floral nad chestnut honey : : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, Slovenian honey, acacia honeys, floral honeys, chestnut honeys, content of water, content of sucrose, content of total acids, content of free acids, content of lactones, pH value, diastase number, electrical conductivity, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj