izpis_h1_title_alt

Optimalni pogoji obiranja jabolk cv. Pinova in cv. Marina : diplomsko delo, univerzitetni študij
Urh, Nina (Avtor), Simčič, Marjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Hribar, Janez (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_urh_nina.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:jabolka, optimalni pogoji obiranja jabolk, skladiščenje jabolk, topna suha snov, trdota mesa jabolk, vsebnost škroba, barva eksokarpa, organske kisline, kakovost jabolk, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:XIV, 61 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:664.8.03:634.11:539.53:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:3187576 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:841
Število prenosov:273
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:apples, optimal harvest date, storage apples, soluble solids, apple firmness, starch, colour of apples, exocarp, organic acids, quality, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj