Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodatka enoloških sredstev na antioksidativno stabilnost vina sorte modri pinot : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kovačič, Andrej
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,23 MB)
MD5: A7A01A57C85B1CCCFF1C5908CA63A455
PID:
20.500.12556/rul/a16385ef-3ce0-4a0b-9cdf-34e44f9c299f
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
rdeče vino
,
modri pinot
,
enološka sredstva
,
antioksidativna stabilnost
,
senzorične lastnosti
,
fenoli
,
barva vina
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XI, 53 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1194
UDK:
663.222:663.256/.257
COBISS.SI-ID:
3187320
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2390
Število prenosov:
371
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of supplemental enological agents on antioxidative stability of pinot noire wine : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
winemaking
,
red wines
,
pinot noir
,
oenological agents
,
antioxidative stability
,
sensory properties
,
phenols
,
colour
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj