izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka enoloških sredstev na antioksidativno stabilnost vina sorte modri pinot : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kovačič, Andrej (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,23 MB)
MD5: A7A01A57C85B1CCCFF1C5908CA63A455
PID: 20.500.12556/rul/a16385ef-3ce0-4a0b-9cdf-34e44f9c299f

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, rdeče vino, modri pinot, enološka sredstva, antioksidativna stabilnost, senzorične lastnosti, fenoli, barva vina
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:XI, 53 f.
PID:20.500.12556/RUL-1194 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.222:663.256/.257
COBISS.SI-ID:3187320 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2390
Število prenosov:371
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of supplemental enological agents on antioxidative stability of pinot noire wine : graduation thesis, university studies
Ključne besede:winemaking, red wines, pinot noir, oenological agents, antioxidative stability, sensory properties, phenols, colour

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj