Podrobno

Vsebnost maščob in maščobnokislinska sestava mesa kuncev različnih pasemskih linij, spolov in starosti : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Lah, Lidija (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (663,73 KB)
MD5: 540D271FC970F2605E6A08AD4BE05B37

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, kunci, kunčje meso, SIKA, linije kuncev, starost kuncev, spol kuncev, maščobe, maščobne kisline, prehranska vrednost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [L. Lah]
Leto izida:2006
Št. strani:X, 72 f.
PID:20.500.12556/RUL-119029 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.5:636.92:543.635.3
URN:pdf
COBISS.SI-ID:3189368 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1210
Število prenosov:100
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
LAH, Lidija, 2006, Vsebnost maščob in maščobnokislinska sestava mesa kuncev različnih pasemskih linij, spolov in starosti : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : BF, Oddelek za živilstvo], [L. Lah. [Dostopano 19 maj 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=119029
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Content of fat and fatty acid composition in rabbit meat of different line, sex and ages : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat, rabbits, rabbit meat, SIKA, line rabbit, rabbit age, rabbit sex, fats, fatty acids, nutritional values

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Izdelava kunčjih hrenovk
  2. Maščobnokislinska sestava grozdnih pečk različnih sort grozdja
  3. Maščobnokislinski profil in prehranska vrednost jadranske sardele (Sardina pilchardus Walb.) v odvisnosti od sezone ulova
  4. Maščobnokislinska sestava v modelnih celodnevnih obrokih
  5. Maščobnokislinski profil gojenih postrvi
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Črevesne bakterije, ki razgrajujejo gluten
  2. Določanje kakovosti maščob v prašičjem mesu in slanini z bližnjo infrardečo spektroskopijo
  3. Matični mleček
  4. Določevanje sestave maščobnih kislin v jogurtu
  5. Prehranska dopolnila z nenasičenimi maščobnimi kislinami omega-3

Nazaj