izpis_h1_title_alt

Nekateri kriteriji za določanje vrste medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Veselič, Irena (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (708,43 KB)
MD5: 1B0741FD0302E1CF93B3FE5AB9D59C03

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, senzorična analiza, senzorične lastnosti, barva, absorpcijski spektri, rentgenska fluorescenčna spektroskopija s totalnim odbojem, TRRF, elementi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [I. Veselič]
Leto izida:2006
Št. strani:XIII, 85 f.
PID:20.500.12556/RUL-119007 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.16:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:3257976 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:976
Število prenosov:61
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Some criteria for honey type determination : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, sensory analysis, sensory properties, colour, absorption spectrum, total reflection X-ray fluorescence spectroscopy, TXRF, minerals

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj