Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Nekateri kriteriji za določanje vrste medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Veselič, Irena
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(708,43 KB)
MD5: 1B0741FD0302E1CF93B3FE5AB9D59C03
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
med
,
senzorična analiza
,
senzorične lastnosti
,
barva
,
absorpcijski spektri
,
rentgenska fluorescenčna spektroskopija s totalnim odbojem
,
TRRF
,
elementi
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo], [I. Veselič]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XIII, 85 f.
PID:
20.500.12556/RUL-119007
UDK:
638.16:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:
3257976
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1846
Število prenosov:
79
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Some criteria for honey type determination : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
honeys
,
sensory analysis
,
sensory properties
,
colour
,
absorption spectrum
,
total reflection X-ray fluorescence spectroscopy
,
TXRF
,
minerals
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj