Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Opis in ugotavljanje ustreznosti probiotičnih mlečnih izdelkov na slovenskem trgu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kuk, Nada
(
Avtor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Bogovič Matijašić, Bojana
(
Komentor
),
ID
Smole Možina, Sonja
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(713,26 KB)
MD5: B99FE77C8BF5F0E8F98DD33958417AB0
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
probiotiki
,
probiotični mlečni izdelki
,
jogurt
,
prisotnost probiotičnih bakterij
,
izolacija DNA
,
konvencionalne metode
,
PCR
,
nadzor nad živili
,
ustreznost deklaracij
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo], [N. Kuk]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XII, 61 f.
PID:
20.500.12556/RUL-119006
UDK:
579.67:615.372:614.31
COBISS.SI-ID:
3258232
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1146
Število prenosov:
102
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Survey and suitability of probiotic milk products on purchase on Slovenian market : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
probiotics
,
probiotic milk products
,
yoghurt
,
presence of probiotic bacteria
,
DNA isolation
,
conventional methods
,
PCR
,
food control
,
suitability of declarations
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj