izpis_h1_title_alt

Opis in ugotavljanje ustreznosti probiotičnih mlečnih izdelkov na slovenskem trgu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kuk, Nada (Avtor), ID Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Bogovič Matijašić, Bojana (Komentor), ID Smole Možina, Sonja (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (713,26 KB)
MD5: B99FE77C8BF5F0E8F98DD33958417AB0

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:probiotiki, probiotični mlečni izdelki, jogurt, prisotnost probiotičnih bakterij, izolacija DNA, konvencionalne metode, PCR, nadzor nad živili, ustreznost deklaracij
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [N. Kuk]
Leto izida:2006
Št. strani:XII, 61 f.
PID:20.500.12556/RUL-119006 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67:615.372:614.31
COBISS.SI-ID:3258232 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1146
Število prenosov:102
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Survey and suitability of probiotic milk products on purchase on Slovenian market : graduation thesis, university studies
Ključne besede:probiotics, probiotic milk products, yoghurt, presence of probiotic bacteria, DNA isolation, conventional methods, PCR, food control, suitability of declarations

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj