izpis_h1_title_alt

Opis in ugotavljanje ustreznosti probiotičnih mlečnih izdelkov na slovenskem trgu : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kuk, Nada (Avtor), Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Bogovič Matijašić, Bojana (Komentor), Smole Možina, Sonja (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (713,26 KB)
MD5: B99FE77C8BF5F0E8F98DD33958417AB0
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:probiotiki, probiotični mlečni izdelki, jogurt, prisotnost probiotičnih bakterij, izolacija DNA, konvencionalne metode, PCR, nadzor nad živili, ustreznost deklaracij
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [N. Kuk]
Št. strani:XII, 61 f.
UDK:579.67:615.372:614.31
COBISS.SI-ID:3258232 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:117
Število prenosov:42
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Survey and suitability of probiotic milk products on purchase on Slovenian market : graduation thesis, university studies
Ključne besede:probiotics, probiotic milk products, yoghurt, presence of probiotic bacteria, DNA isolation, conventional methods, PCR, food control, suitability of declarations

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj