izpis_h1_title_alt

Hranilna vrednost nekaterih izdelkov hitre hrane : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Perko, Tina (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (683,59 KB)
MD5: 463FF42F11523A1B462ECDC55A8F849B

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hitra hrana, pica, kebap, sendviči, burek, beljakovine, maščobe, ogljikovi hidrati, maščobnokislinska sestava, energijski deleži, energijska vrednost, indeks aterogenosti, trans maščobne kisline
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Perko]
Leto izida:2008
Št. strani:XII, 66 f.
PID:20.500.12556/RUL-119004 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543.062:641.8:641.1
COBISS.SI-ID:3512696 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1800
Število prenosov:138
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional value of some fast food products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:fast-food, pizza, kebap, sandwiches, burek, proteins, fats, carbon hydrates, fatty-acidic composition, energy share, energy value, aterogenic index, trans fatty acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj