Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Hranilna vrednost nekaterih izdelkov hitre hrane : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Perko, Tina
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(683,59 KB)
MD5: 463FF42F11523A1B462ECDC55A8F849B
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
hitra hrana
,
pica
,
kebap
,
sendviči
,
burek
,
beljakovine
,
maščobe
,
ogljikovi hidrati
,
maščobnokislinska sestava
,
energijski deleži
,
energijska vrednost
,
indeks aterogenosti
,
trans maščobne kisline
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Perko]
Leto izida:
2008
Št. strani:
XII, 66 f.
PID:
20.500.12556/RUL-119004
UDK:
543.062:641.8:641.1
COBISS.SI-ID:
3512696
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1800
Število prenosov:
138
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Nutritional value of some fast food products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
fast-food
,
pizza
,
kebap
,
sandwiches
,
burek
,
proteins
,
fats
,
carbon hydrates
,
fatty-acidic composition
,
energy share
,
energy value
,
aterogenic index
,
trans fatty acids
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj