izpis_h1_title_alt

Obstojnost vitaminov in skupni antioksidativni potencial v sadno-žitni rezini : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Žvokelj, Matej (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Simčič, Marjan (Komentor), ID Hribar, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (652,74 KB)
MD5: 721FE79DE59C5EE590F2021C1B4756C1

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadno-žitne rezine, konditorski izdelki, antioksidanti, aditivi, vitamin C, vitamin E, lutein, obstojnost vitaminov, antioksidativni potencial, Maillardova reakcija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Žvokelj]
Leto izida:2009
Št. strani:X, 62 f.
PID:20.500.12556/RUL-119003 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.68.016.022.3:577.16:542.943.78
COBISS.SI-ID:3596920 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:788
Število prenosov:93
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Vitamin stability and total antioxidative potential in fruit-cereal bar : graduation thesis, university studies
Ključne besede:fruit-cereal bars, confectionery products, antioxidants, additives, vitamin C, vitamin E, lutein, vitamin stability, antioxidative potential, Maillard reaction

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj