izpis_h1_title_alt

Vsebnost oksisterolov v jetrni pašteti z dodatkom koencima Q10, askorbinske kisline in [alfa]-tokoferola : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Fingušt, Tanja (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (526,56 KB)
MD5: F8E5526A9FB9B9906BAE100E7C7BF297

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, pašteta, funkcionalna živila, aditivi, antioksidanti, koencim Q10, askorbinska kislina, [alfa]-tokoferol, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Fingušt]
Leto izida:2012
Št. strani:X, 43 f., [1] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118982 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.52+664.934:641.1:543.9
COBISS.SI-ID:4145272 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:631
Število prenosov:67
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Content of oxysterols in liver paté with coenzyme Q10, ascorbic acid and [alpha]-tocopherol : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat products, pates, functional foods, additives, antioxidants, coenzyme Q10, ascorbic acid, [alpha]-tocopherol, physicochemical properties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj