Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnost oksisterolov v jetrni pašteti z dodatkom koencima Q10, askorbinske kisline in [alfa]-tokoferola : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Fingušt, Tanja
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(526,56 KB)
MD5: F8E5526A9FB9B9906BAE100E7C7BF297
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
pašteta
,
funkcionalna živila
,
aditivi
,
antioksidanti
,
koencim Q10
,
askorbinska kislina
,
[alfa]-tokoferol
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Fingušt]
Leto izida:
2012
Št. strani:
X, 43 f., [1] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118982
UDK:
637.52+664.934:641.1:543.9
COBISS.SI-ID:
4145272
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
875
Število prenosov:
93
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Content of oxysterols in liver paté with coenzyme Q10, ascorbic acid and [alpha]-tocopherol : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat products
,
pates
,
functional foods
,
additives
,
antioxidants
,
coenzyme Q10
,
ascorbic acid
,
[alpha]-tocopherol
,
physicochemical properties
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj