izpis_h1_title_alt

Določanje reoloških lastnosti gelskih struktur ksantana : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Felicijan, Rok (Avtor), ID Zupančič-Valant, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Košmerl, Tatjana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,30 MB)
MD5: AFE32B64639D9DDC86446116768B90C1

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ksantan, reološke lastnosti, gelske strukture, ionska moč, vpliv temperature, živila, aditivi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[R. Felicijan]
Leto izida:2012
Št. strani:XIV, 85 f.
PID:20.500.12556/RUL-118979 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:532.135:664.022.3:547.958.7
COBISS.SI-ID:4170360 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:856
Število prenosov:91
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Determination of rheological properties of xanthan gel structures : graduation thesis, university studies
Ključne besede:xanthan, rheological properties, gel structures, ionic strength, temperature susceptibility, foods, additives

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj