Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Gastronomska in prehranska analiza hotelskih postrežnih večerij : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Frumen, Tinca
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(853,21 KB)
MD5: 61AB5CC76D5358E91F4DD4DC7A3ED9E8
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
gostinstvo
,
hoteli
,
hotelska kuhinja
,
hotelske večerje
,
banketi
,
jedilniki
,
gastronomija
,
gotove jedi
,
prehrana
,
prehranska vrednost
,
kemijska sestava
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Frumen]
Leto izida:
2012
Št. strani:
XIII, 49 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118975
UDK:
641.1:642.4/.5:640.41
COBISS.SI-ID:
4191096
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
948
Število prenosov:
229
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Gastronomic and nutritional analysis of served dinners in hotels : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
foodservice
,
hotels
,
hotel kitchen
,
hotel dinners
,
banquets
,
menus
,
gastronomy
,
prepared meals
,
nutrition
,
nutritional values
,
chemical composition
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj