izpis_h1_title_alt

Gastronomska in prehranska analiza hotelskih postrežnih večerij : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Frumen, Tinca (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (853,21 KB)
MD5: 61AB5CC76D5358E91F4DD4DC7A3ED9E8

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gostinstvo, hoteli, hotelska kuhinja, hotelske večerje, banketi, jedilniki, gastronomija, gotove jedi, prehrana, prehranska vrednost, kemijska sestava
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Frumen]
Leto izida:2012
Št. strani:XIII, 49 f.
PID:20.500.12556/RUL-118975 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1:642.4/.5:640.41
COBISS.SI-ID:4191096 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:948
Število prenosov:229
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Gastronomic and nutritional analysis of served dinners in hotels : graduation thesis, university studies
Ključne besede:foodservice, hotels, hotel kitchen, hotel dinners, banquets, menus, gastronomy, prepared meals, nutrition, nutritional values, chemical composition

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj