Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv prekinjene hladne verige na senzorične lastnosti in obstojnost ohlajenih gotovih jedi : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Žbogar, Tanja
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jeršek, Barbara
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,26 MB)
MD5: 34BF5387A0C872DC06CD61C560F48181
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
gotove jedi
,
piščančji zrezek v gobovi omaki z rižem
,
testenine z mesno omako
,
čufte v paradižnikovi omaki s krompirjevim pirejem
,
obstojnost gotovih jedi
,
skladiščenje
,
senzorične lastnosti
,
mikrobiološka kakovost
,
prekinjena hladna veriga
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Žbogar]
Leto izida:
2013
Št. strani:
IX, 46 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118970
UDK:
641.52+664.91.03:621.798:579.24:543.92
COBISS.SI-ID:
4204152
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1438
Število prenosov:
107
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of cold chain interruption on sensory quality and shelf life of chilled ready-to-eat foods : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
ready-to-eat foods
,
chicken steak in mushroom sauce with rice
,
pasta with meat sauce
,
meat balls in tomato sauce with mashed potato
,
shelf life
,
storage
,
sensory properties
,
microbiological quality
,
cold chain interruption
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj