Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Kemijska sestava in kulinarična uporabnost sardonov (Engraulis encrasicolus) : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Glavič, Aleš
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(557,32 KB)
MD5: F38616E861AEE4B6F4331BF05A5B694E
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
ribe
,
sardoni
,
Engraulis encrasicolus
,
sardele
,
Sardina pilchardus
,
kemijska sestava
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
maščobnokislinska sestava
,
senzorične lastnosti
,
pečeni sardoni
,
marinirani sardoni
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Glavič]
Leto izida:
2013
Št. strani:
IX, 55 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118967
UDK:
637.56:597.541:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:
4230520
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
924
Število prenosov:
87
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Chemical composition and culinary quality of anchovy (Engraulis encrasicolus) : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
fish
,
anchovy
,
Engraulis encrasicolus
,
sardine
,
Sardina pilchardus
,
chemical composition
,
physico-chemical properties
,
fatty acid composition
,
sensory properties
,
baked anchovy
,
marinated anchovy
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj