izpis_h1_title_alt

Kemijska sestava in kulinarična uporabnost sardonov (Engraulis encrasicolus) : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Glavič, Aleš (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (557,32 KB)
MD5: F38616E861AEE4B6F4331BF05A5B694E

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ribe, sardoni, Engraulis encrasicolus, sardele, Sardina pilchardus, kemijska sestava, fizikalno-kemijske lastnosti, maščobnokislinska sestava, senzorične lastnosti, pečeni sardoni, marinirani sardoni
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Glavič]
Leto izida:2013
Št. strani:IX, 55 f.
PID:20.500.12556/RUL-118967 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.56:597.541:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:4230520 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:602
Število prenosov:66
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Chemical composition and culinary quality of anchovy (Engraulis encrasicolus) : graduation thesis, university studies
Ključne besede:fish, anchovy, Engraulis encrasicolus, sardine, Sardina pilchardus, chemical composition, physico-chemical properties, fatty acid composition, sensory properties, baked anchovy, marinated anchovy

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj