izpis_h1_title_alt

Primernost sistema FOODLAB za analize mleka in mlečnih izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
Rusjan, Petra (Avtor), Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (458,27 KB)
MD5: 68F4F659252C6EBD21E28973595A03FD
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:analizne metode, referenčne analize, hitre analize, sistem FOODLAB, mleko, sir, surovo maslo, sečnina, kloridi, proste maščobne kisline, spektrofotometrične metode, primerjava metod, ujemanje rezultatov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Založnik:[P. Rusjan]
Št. strani:IX, 57 f.
UDK:543.42:637.1/.3.04
COBISS.SI-ID:4238968 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:85
Število prenosov:33
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Suitability of FOODLAB system for analysis of milk and dairy products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:analytical methods, reference analysis, rapid analysis, FOODLAB system, milk, cheese, butter, urea, chlorides, free fatty acid, spectrophotometric methods, comparison of methods, matching results

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj