Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Primernost sistema FOODLAB za analize mleka in mlečnih izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Rusjan, Petra
(
Avtor
),
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(458,27 KB)
MD5: 68F4F659252C6EBD21E28973595A03FD
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
analizne metode
,
referenčne analize
,
hitre analize
,
sistem FOODLAB
,
mleko
,
sir
,
surovo maslo
,
sečnina
,
kloridi
,
proste maščobne kisline
,
spektrofotometrične metode
,
primerjava metod
,
ujemanje rezultatov
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Rusjan]
Leto izida:
2013
Št. strani:
IX, 57 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118965
UDK:
543.42:637.1/.3.04
COBISS.SI-ID:
4238968
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1036
Število prenosov:
101
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Suitability of FOODLAB system for analysis of milk and dairy products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
analytical methods
,
reference analysis
,
rapid analysis
,
FOODLAB system
,
milk
,
cheese
,
butter
,
urea
,
chlorides
,
free fatty acid
,
spectrophotometric methods
,
comparison of methods
,
matching results
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj