Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv zmanjšanja vsebnosti in zamenjave nitritne soli na kakovost prekajenih šunk : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Rožman, Amadeja
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(954,91 KB)
MD5: FFFE83B9009CD1C7FA4BA68C2A7C6FE9
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
šunka
,
prekajena šunka
,
nitritna sol
,
nadomestek soli
,
fosfati
,
zmanjševanje soli
,
barva
,
slanost
,
senzorične lastnosti
,
tehnološka kakovost
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Rožman]
Leto izida:
2013
Št. strani:
IX, 66 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118955
UDK:
637.525.3+664.92:664.41:543.92
COBISS.SI-ID:
4292728
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
928
Število prenosov:
84
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of nitrite salt content reduction and substitution on smoked cooked hams quality : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
ham
,
smoked ham
,
nitrite salt
,
salt substitute
,
phosphates
,
reducing salt
,
color
,
saltiness
,
sensory characteristics
,
technology properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj