izpis_h1_title_alt

Vpliv zmanjšanja vsebnosti in zamenjave nitritne soli na kakovost prekajenih šunk : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Rožman, Amadeja (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (954,91 KB)
MD5: FFFE83B9009CD1C7FA4BA68C2A7C6FE9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:šunka, prekajena šunka, nitritna sol, nadomestek soli, fosfati, zmanjševanje soli, barva, slanost, senzorične lastnosti, tehnološka kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Rožman]
Leto izida:2013
Št. strani:IX, 66 f.
PID:20.500.12556/RUL-118955 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.525.3+664.92:664.41:543.92
COBISS.SI-ID:4292728 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:928
Število prenosov:84
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of nitrite salt content reduction and substitution on smoked cooked hams quality : graduation thesis, university studies
Ključne besede:ham, smoked ham, nitrite salt, salt substitute, phosphates, reducing salt, color, saltiness, sensory characteristics, technology properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj