Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Protimikrobna aktivnost ekstrakta Alpinia katsumadai v mletem mesu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Gorenc, Teja
(
Avtor
),
ID
Jeršek, Barbara
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,08 MB)
MD5: 641E572A6F8CD43DE3EDE330E45172B8
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
patogene bakterije
,
Escherichia coli
,
Listeria monocytogenes
,
Campylobacter jejuni
,
protimikrobne snovi
,
rastlinski ekstrakti
,
Alpinia katsumadai
,
EGKG
,
bakterijski koktail
,
protimikrobna aktivnost
,
inhibicija rasti
,
mleto meso
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Gorenc]
Leto izida:
2015
Št. strani:
XIV, 56 f., [5] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118936
UDK:
579.67+579.24:547.9:637.514.5
COBISS.SI-ID:
4530808
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1123
Število prenosov:
97
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Antimicrobial activity of Alpinia katsumadai extract in minced meat : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
pathogens
,
Escherichia coli
,
Listeria monocytogenes
,
Campylobacter jejuni
,
antimicrobial compounds
,
plant extracts
,
Alpinia katsumadai
,
EGKG
,
bacterial cocktail
,
antimicrobial activity
,
growth inhibition
,
minced meat
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj