izpis_h1_title_alt

Protimikrobna aktivnost ekstrakta Alpinia katsumadai v mletem mesu : diplomsko delo, univerzitetni študij
Gorenc, Teja (Avtor), Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,08 MB)
MD5: 641E572A6F8CD43DE3EDE330E45172B8
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:patogene bakterije, Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Campylobacter jejuni, protimikrobne snovi, rastlinski ekstrakti, Alpinia katsumadai, EGKG, bakterijski koktail, protimikrobna aktivnost, inhibicija rasti, mleto meso, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Založnik:[T. Gorenc]
Št. strani:XIV, 56 f., [5] f. pril.
UDK:579.67+579.24:547.9:637.514.5
COBISS.SI-ID:4530808 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:150
Število prenosov:49
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antimicrobial activity of Alpinia katsumadai extract in minced meat : graduation thesis, university studies
Ključne besede:pathogens, Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Campylobacter jejuni, antimicrobial compounds, plant extracts, Alpinia katsumadai, EGKG, bacterial cocktail, antimicrobial activity, growth inhibition, minced meat, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj