izpis_h1_title_alt

Stabilnost populacije laktobacilov in kvasovk v kefirnem zrnu in kefirju : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Vozel, Gašper (Avtor), ID Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,14 MB)
MD5: 47BCA9BB49E06898DEF5538FE51992FA

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kefir, kefirna zrna, mikrobiota, mikrobne združbe, laktobacili, kvasovke, kefiran, molekularne tehnike, PCR, DGGE
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[G. Vozel]
Leto izida:2016
Št. strani:XIII, 62 f., [1] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118929 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.146.21:579.67
COBISS.SI-ID:4619640 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1779
Število prenosov:136
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Stability of lactobacili and yeasts populations in kefir grains and kefir : graduation thesis, university studies
Ključne besede:kefir, kefir grains, microbiota, microbial communities, laktobacilli, yeasts, kefiran, molecular techniques, PCR, DGGE

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj