izpis_h1_title_alt

Stabilnost populacije laktobacilov in kvasovk v kefirnem zrnu in kefirju : diplomsko delo, univerzitetni študij
Vozel, Gašper (Avtor), Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,14 MB)
MD5: 47BCA9BB49E06898DEF5538FE51992FA
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kefir, kefirna zrna, mikrobiota, mikrobne združbe, laktobacili, kvasovke, kefiran, molekularne tehnike, PCR, DGGE
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Založnik:[G. Vozel]
Št. strani:XIII, 62 f., [1] f. pril.
UDK:637.146.21:579.67
COBISS.SI-ID:4619640 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:184
Število prenosov:66
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Stability of lactobacili and yeasts populations in kefir grains and kefir : graduation thesis, university studies
Ključne besede:kefir, kefir grains, microbiota, microbial communities, laktobacilli, yeasts, kefiran, molecular techniques, PCR, DGGE

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj