Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv soljenja in vonja po merjascu na kakovost pršuta : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kaltnekar, Tadej
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Čandek-Potokar, Marjeta
(
Komentor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(878,57 KB)
MD5: DDC903DB32FC217A594A2E483A29C44A
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
kraški pršut
,
kakovost pršuta
,
vonj po merjascu
,
skrajšano soljenje
,
fizikalno kemijske lastnosti
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Kaltnekar]
Leto izida:
2016
Št. strani:
VIII, 41 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118926
UDK:
637.52+664.92:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
4663928
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1878
Število prenosov:
122
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effects of salting and boar taint on quality of dry-cured ham : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat products
,
karst dry-cured ham
,
dry-cured ham quality
,
boar taint
,
shortened salting
,
physico-chemical properties
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj