izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka hranil za kvasovke na izboljšanje parametrov kakovosti vin sorte rebula : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kristančič, Davor (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (833,39 KB)
MD5: 5B380B6C6DA8CA79A668085477E930B3

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:rebula, mošt, vinske kvasovke, starterske kulture, hranila za kvasovke, alkoholna fermentacija, vino, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Kristančič]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 51 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118896 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:582.282.23:663.252.4:543.92
COBISS.SI-ID:4685944 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:945
Število prenosov:89
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of yeast nutrients on improvement of Rebula wine quality parameters : graduation thesis, university studies
Ključne besede:Rebula, musts, wine yeasts, starter cultures, yeasts nutrients, alcoholic fermentation, wines, physicochemical properties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj