| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|
| Ključne besede: | vino, mošt, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, mlečnokislinske bakterije, starterska kultura, vinifikacija, chardonnay, malvazija, sauvignon, laški rizling, kemijska sestava, organske kisline, sladkorji, glicerol, višji alkoholi, hlapne spojine, aminokisline, kvasovke, oddajanje CO2 |
|---|
| Vrsta gradiva: | Doktorska disertacija |
|---|
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
|---|
| Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
|---|
| Kraj izida: | Ljubljana |
|---|
| Založnik: | [T. Vrščaj Vodošek] |
|---|
| Leto izida: | 2007 |
|---|
| Št. strani: | XV, 166 f., [45] f. pril. |
|---|
| PID: | 20.500.12556/RUL-118874  |
|---|
| UDK: | 663.221+663.252/.256:543.61.062 |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 3271288  |
|---|
| Datum objave v RUL: | 01.09.2020 |
|---|
| Število ogledov: | 1800 |
|---|
| Število prenosov: | 280 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| Objavi na: |  |
|---|