Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | vino, mošt, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, mlečnokislinske bakterije, starterska kultura, vinifikacija, chardonnay, malvazija, sauvignon, laški rizling, kemijska sestava, organske kisline, sladkorji, glicerol, višji alkoholi, hlapne spojine, aminokisline, kvasovke, oddajanje CO2 |
---|
Vrsta gradiva: | Doktorska disertacija |
---|
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [T. Vrščaj Vodošek] |
---|
Leto izida: | 2007 |
---|
Št. strani: | XV, 166 f., [45] f. pril. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-118874 |
---|
UDK: | 663.221+663.252/.256:543.61.062 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3271288 |
---|
Datum objave v RUL: | 01.09.2020 |
---|
Število ogledov: | 1230 |
---|
Število prenosov: | 146 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|