izpis_h1_title_alt

Vpliv sorte, letnika in dodatka starterske kulture v mošt ali vino na potek jabolčno-mlečnokislinske fermentacije : doktorska disertacija
Vrščaj Vodošek, Tatjana (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Jeršek, Barbara (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (5,03 MB)
MD5: 5469163976C6C1DAE677B77D2DBCB75D
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, mošt, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, mlečnokislinske bakterije, starterska kultura, vinifikacija, chardonnay, malvazija, sauvignon, laški rizling, kemijska sestava, organske kisline, sladkorji, glicerol, višji alkoholi, hlapne spojine, aminokisline, kvasovke, oddajanje CO2
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija (m)
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[T. Vrščaj Vodošek]
Št. strani:XV, 166 f., [45] f. pril.
UDK:663.221+663.252/.256:543.61.062
COBISS.SI-ID:3271288 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:114
Število prenosov:60
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of variety, vintage and addition of starters in grape must or wine on the course of malolactic fermentation : doctoral dissertation
Ključne besede:wines, grape musts, malolactic fermentation, lactic acid bacteria, starters, vinification, Chardonnay, Malvasia, Sauvignon, Welsh Riesling, chemical composition, organic acids, sugars, glycerol, higher alcohols, volatile compounds, amino acids, yeasts, CO2

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj