izpis_h1_title_alt

Vpliv sorte, letnika in dodatka starterske kulture v mošt ali vino na potek jabolčno-mlečnokislinske fermentacije : doktorska disertacija
ID Vrščaj Vodošek, Tatjana (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jeršek, Barbara (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (5,03 MB)
MD5: 5469163976C6C1DAE677B77D2DBCB75D

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, mošt, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, mlečnokislinske bakterije, starterska kultura, vinifikacija, chardonnay, malvazija, sauvignon, laški rizling, kemijska sestava, organske kisline, sladkorji, glicerol, višji alkoholi, hlapne spojine, aminokisline, kvasovke, oddajanje CO2
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Vrščaj Vodošek]
Leto izida:2007
Št. strani:XV, 166 f., [45] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118874 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221+663.252/.256:543.61.062
COBISS.SI-ID:3271288 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1230
Število prenosov:146
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of variety, vintage and addition of starters in grape must or wine on the course of malolactic fermentation : doctoral dissertation
Ključne besede:wines, grape musts, malolactic fermentation, lactic acid bacteria, starters, vinification, Chardonnay, Malvasia, Sauvignon, Welsh Riesling, chemical composition, organic acids, sugars, glycerol, higher alcohols, volatile compounds, amino acids, yeasts, CO2

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj