Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Oksidacijska stabilnost ekstra deviških oljčnih olj Slovenske Istre : doktorska disertacija s področja živilstva
ID
Bešter, Erika
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,00 MB)
MD5: 0790E39D951AA12C9376894A70C91DCF
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
olje
,
rastlinsko olje
,
ekstra deviško oljčno olje
,
cv."Istrska belica"
,
cv. "Leccino"
,
sončnično olje
,
skladiščenje
,
segrevanje
,
oksidacija
,
antioksidanti
,
antioksidacijska učinkovitost
,
oksidacijska stabilnost
Vrsta gradiva:
Doktorska disertacija
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo], [E. Bešter]
Leto izida:
2007
Št. strani:
XV, 132 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118870
UDK:
664.33:634.63:543.61
COBISS.SI-ID:
3390840
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1685
Število prenosov:
160
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Oxidative stability of extra virgin olive oils from Slovenian Istra : doctoral dissertation
Ključne besede:
oils
,
vegetable oils
,
extra virgine olive oil
,
cv. Istrska belica
,
cv. Leccino
,
sunflower oil
,
storing
,
hetaing
,
oxidation
,
antioxidants
,
antioxidant activity
,
oxidative stability
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj