izpis_h1_title_alt

Oksidacijska stabilnost ekstra deviških oljčnih olj Slovenske Istre : doktorska disertacija s področja živilstva
ID Bešter, Erika (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,00 MB)
MD5: 0790E39D951AA12C9376894A70C91DCF

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:olje, rastlinsko olje, ekstra deviško oljčno olje, cv."Istrska belica", cv. "Leccino", sončnično olje, skladiščenje, segrevanje, oksidacija, antioksidanti, antioksidacijska učinkovitost, oksidacijska stabilnost
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo], [E. Bešter]
Leto izida:2007
Št. strani:XV, 132 f.
PID:20.500.12556/RUL-118870 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.33:634.63:543.61
COBISS.SI-ID:3390840 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1364
Število prenosov:141
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Oxidative stability of extra virgin olive oils from Slovenian Istra : doctoral dissertation
Ključne besede:oils, vegetable oils, extra virgine olive oil, cv. Istrska belica, cv. Leccino, sunflower oil, storing, hetaing, oxidation, antioxidants, antioxidant activity, oxidative stability

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj