Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv rastlinskih ekstraktov na zmanjšanje vsebnosti heterocikličnih aromatskih aminov in oksidov holesterola v toplotno obdelanem piščančjem mesu : doktorska disertacija
ID
Penko, Ana
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Žegura, Bojana
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,92 MB)
MD5: 55FBDBF60DA832FBEE32D1FF3CE1BADE
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
meso
,
piščančje meso
,
n-3 VNMK
,
rastlinski ekstrakti
,
heterociklični aromatski amini
,
oksidacija lipidov
,
oksidi holesterola
,
toplotna obdelava
,
citotoksičnost
,
genotiksičnost
Vrsta gradiva:
Doktorsko delo/naloga
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Penko]
Leto izida:
2015
Št. strani:
XVII f., 135, [43] str.
PID:
20.500.12556/RUL-118852
UDK:
637.51/.52+664.9:641.1:543.2/.9
URN:
URN:NBN:SI:doc-66VH55R6
COBISS.SI-ID:
4552056
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1234
Število prenosov:
132
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The effect of plant extracts on heterocyclic aromatic amines and cholesterol oxides reduction in thermally treated chicken meat : doctoral dissertation
Ključne besede:
meat
,
chicken meat
,
n-3 PUFA
,
plant extracts
,
heterocyclic aromatic amines
,
lipid oxidation
,
cholesterol oxides
,
thermal treatment
,
cytotoxicity
,
genotoxicity
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj