izpis_h1_title_alt

Vpliv rastlinskih ekstraktov na zmanjšanje vsebnosti heterocikličnih aromatskih aminov in oksidov holesterola v toplotno obdelanem piščančjem mesu : doktorska disertacija
ID Penko, Ana (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Žegura, Bojana (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,92 MB)
MD5: 55FBDBF60DA832FBEE32D1FF3CE1BADE

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, piščančje meso, n-3 VNMK, rastlinski ekstrakti, heterociklični aromatski amini, oksidacija lipidov, oksidi holesterola, toplotna obdelava, citotoksičnost, genotiksičnost
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Penko]
Leto izida:2015
Št. strani:XVII f., 135, [43] str.
PID:20.500.12556/RUL-118852 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.51/.52+664.9:641.1:543.2/.9
URN:URN:NBN:SI:doc-66VH55R6
COBISS.SI-ID:4552056 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1234
Število prenosov:132
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effect of plant extracts on heterocyclic aromatic amines and cholesterol oxides reduction in thermally treated chicken meat : doctoral dissertation
Ključne besede:meat, chicken meat, n-3 PUFA, plant extracts, heterocyclic aromatic amines, lipid oxidation, cholesterol oxides, thermal treatment, cytotoxicity, genotoxicity

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj