izpis_h1_title_alt

Obvladovanje bakterij vrste Alicyclobacillus acidoterrestris v sadnih pijačah : magistrsko delo s področja živilstva
Bornšek, Matej (Avtor), Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,39 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kvarljivci živil, Alicyclobacillus, sadne pijače, identifikacija bakterij, analizne metode, elektronski nos, senzorična analiza, PCR v realnem času, HPLC-DAD, protimikrobna aktivnost, rastlinski ekstrakti, ekstrakt rožmarina, mlečna kislina
Vrsta gradiva:Magistrsko delo (m2)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Založnik:[BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti], [M. Bornšek]
Št. strani:XI, 75 f.
UDK:579.67+579.24.08:543.2/.9:663.8
COBISS.SI-ID:4351608 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:74
Število prenosov:33
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Controlling of Alicyclobacillus acidoterrestris in fruit beverages : master of science thesis
Ključne besede:spoiling bacteria, Alicyclobacillus, fruit beverages, bacterial identification, analytical methods, electronic nose, sensory analysis, real-time PCR, HPLC-DAD, antimicrobial activity, plant extracts, rosemary extract, lactic acid

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj