Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | kvarljivci živil, Alicyclobacillus, sadne pijače, identifikacija bakterij, analizne metode, elektronski nos, senzorična analiza, PCR v realnem času, HPLC-DAD, protimikrobna aktivnost, rastlinski ekstrakti, ekstrakt rožmarina, mlečna kislina |
---|
Vrsta gradiva: | Magistrsko delo |
---|
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti], [M. Bornšek] |
---|
Leto izida: | 2013 |
---|
Št. strani: | XI, 75 f. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-118811 |
---|
UDK: | 579.67+579.24.08:543.2/.9:663.8 |
---|
COBISS.SI-ID: | 4351608 |
---|
Datum objave v RUL: | 01.09.2020 |
---|
Število ogledov: | 879 |
---|
Število prenosov: | 108 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|