| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|
| Ključne besede: | kvarljivci živil, Alicyclobacillus, sadne pijače, identifikacija bakterij, analizne metode, elektronski nos, senzorična analiza, PCR v realnem času, HPLC-DAD, protimikrobna aktivnost, rastlinski ekstrakti, ekstrakt rožmarina, mlečna kislina |
|---|
| Vrsta gradiva: | Magistrsko delo |
|---|
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
|---|
| Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
|---|
| Kraj izida: | Ljubljana |
|---|
| Založnik: | [BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti], [M. Bornšek] |
|---|
| Leto izida: | 2013 |
|---|
| Št. strani: | XI, 75 f. |
|---|
| PID: | 20.500.12556/RUL-118811  |
|---|
| UDK: | 579.67+579.24.08:543.2/.9:663.8 |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 4351608  |
|---|
| Datum objave v RUL: | 01.09.2020 |
|---|
| Število ogledov: | 1288 |
|---|
| Število prenosov: | 174 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| Objavi na: |  |
|---|