izpis_h1_title_alt

Prehranska vrednost čipsa rdeče pese in korenja, pripravljenega z različnimi postopki sušenja : magistrsko delo
Kastelic Švab, Marjetka (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,43 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:rdeča pesa, Beta vulgaris, korenje, Daucus carota, sušenje živil, vakuumsko sušenje, konvekcijsko sušenje, zelenjavni čips, prehranska vrednost, fizikalno-kemijske lastnosti, spremembe pri sušenju živil, antioksidativni potencial, askorbinska kislina, karotenoidi, maščobnokislinska sestava, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Magistrsko delo (m2)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Založnik:[M. Kastelic Švab]
Št. strani:XIII, 116, [1] f. pril.
UDK:664.834.047:543.2/.9:641.1(043)=163.6
COBISS.SI-ID:887159 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:58
Število prenosov:18
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional value of beetroot and carrot chips prepared by different drying processes : M. Sc. Thesis
Ključne besede:beetroot, Beta vulgaris, carrot, Daucus carota, food drying, vacuum drying, convection drying, vegetable chips, nutrition value, physicochemical properties, changes on drying foods, antioxidative potential, ascorbic acid, carotenoids, fatty acid composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj