izpis_h1_title_alt

Prehranska vrednost čipsa rdeče pese in korenja, pripravljenega z različnimi postopki sušenja : magistrsko delo
ID Kastelic Švab, Marjetka (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,43 MB)
MD5: C414534797B57EA3C9717CAE3075CCFC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:rdeča pesa, Beta vulgaris, korenje, Daucus carota, sušenje živil, vakuumsko sušenje, konvekcijsko sušenje, zelenjavni čips, prehranska vrednost, fizikalno-kemijske lastnosti, spremembe pri sušenju živil, antioksidativni potencial, askorbinska kislina, karotenoidi, maščobnokislinska sestava, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Kastelic Švab]
Leto izida:2016
Št. strani:XIII, 116, [1] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118800 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.834.047:543.2/.9:641.1(043)=163.6
COBISS.SI-ID:887159 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:772
Število prenosov:125
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional value of beetroot and carrot chips prepared by different drying processes : M. Sc. Thesis
Ključne besede:beetroot, Beta vulgaris, carrot, Daucus carota, food drying, vacuum drying, convection drying, vegetable chips, nutrition value, physicochemical properties, changes on drying foods, antioxidative potential, ascorbic acid, carotenoids, fatty acid composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj