Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Prehranska vrednost čipsa rdeče pese in korenja, pripravljenega z različnimi postopki sušenja : magistrsko delo
ID
Kastelic Švab, Marjetka
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,43 MB)
MD5: C414534797B57EA3C9717CAE3075CCFC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
rdeča pesa
,
Beta vulgaris
,
korenje
,
Daucus carota
,
sušenje živil
,
vakuumsko sušenje
,
konvekcijsko sušenje
,
zelenjavni čips
,
prehranska vrednost
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
spremembe pri sušenju živil
,
antioksidativni potencial
,
askorbinska kislina
,
karotenoidi
,
maščobnokislinska sestava
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Kastelic Švab]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XIII, 116, [1] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118800
UDK:
664.834.047:543.2/.9:641.1(043)=163.6
COBISS.SI-ID:
887159
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
772
Število prenosov:
125
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Nutritional value of beetroot and carrot chips prepared by different drying processes : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
beetroot
,
Beta vulgaris
,
carrot
,
Daucus carota
,
food drying
,
vacuum drying
,
convection drying
,
vegetable chips
,
nutrition value
,
physicochemical properties
,
changes on drying foods
,
antioxidative potential
,
ascorbic acid
,
carotenoids
,
fatty acid composition
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj